di 17 sep
|Convento
Sommelier take-over met Pieter Fraeyman
Pieter Fraeyman, sommelier en eigenaar van restaurant Vinto in Kruishoutem, verzorgt deze avond de aangepaste wijnen bij ons menu.
PRAKTISCHE INFORMATIE
17 sep 2019, 19:00 – 23:00
Convento, Mechelsestraat 87, Leuven, België
OVER HET EVENT
Pieter Fraeyman is sommelier en eigenaar van zijn restaurant Vinto in Kruishoutem. Fraeyman werd in 2018 uitgeroepen tot Sommelier of the Year en werkte voorheen bij Hertog Jan.
Deze avond begeleidt hij je doorheen enkele knappe wijntrouvailles, passend bij ons menu van de avond:
Gazpacho met sardine 'millésime' & geitenkaas tijm-honing
tomaat | watermeloen | zuurdesemcracker
Bouchotmosselen van de Mont Saint Michel
venkel | waterkers | kervel | zeekraal
Rollade van hoevekip 'saltimbocca'
courgette | gnocchi | oude kaas
Gegrilde perzik
amandel | kletskop | tijm-ijs
Praktisch
Dinsdag 17 september, 19u, Convento
94 euro per persoon, all-in
Inschrijven via info@convento.be