di 17 sep. | Convento

Sommelier take-over met Pieter Fraeyman

Pieter Fraeyman, sommelier en eigenaar van restaurant Vinto in Kruishoutem, verzorgt deze avond de aangepaste wijnen bij ons menu.
De sommelier take-over is jammer genoeg volzet, je kan je niet meer inschrijven voor dit event.
Sommelier take-over met Pieter Fraeyman

PRAKTISCHE INFORMATIE

17 sep. 2019 19:00 – 23:00
Convento, Mechelsestraat 87, Leuven, België

OVER HET EVENT

Pieter Fraeyman is sommelier en eigenaar van zijn restaurant Vinto in Kruishoutem. Fraeyman werd in 2018 uitgeroepen tot Sommelier of the Year en werkte voorheen bij Hertog Jan.

Deze avond begeleidt hij je doorheen enkele knappe wijntrouvailles, passend bij ons menu van de avond:

Gazpacho met sardine 'millésime' & geitenkaas tijm-honing

tomaat | watermeloen | zuurdesemcracker

Bouchotmosselen van de Mont Saint Michel

venkel | waterkers | kervel | zeekraal

Rollade van hoevekip 'saltimbocca'

courgette | gnocchi | oude kaas

Gegrilde perzik

amandel | kletskop | tijm-ijs

Praktisch

Dinsdag 17 september, 19u, Convento

94 euro per persoon, all-in

Inschrijven via info@convento.be

De sommelier take-over is jammer genoeg volzet, je kan je niet meer inschrijven voor dit event.

Deel dit event