Vers Namur Meets Convento
wo 28 nov
|VERS NAMUR
Onze chefs prikkelen samen met Chef Sam Wils van Vers Namur uw zintuigen met een fijn gastronomisch menu!
PRAKTISCHE INFORMATIE
28 nov 2018, 19:00
VERS NAMUR, Naamsesteenweg 64, 3052 Oud-Heverlee, België
OVER HET EVENT
Afgelopen mei was Sam Wils van Vers Namur te gast bij Convento. Op woensdagavond 28 november maken we de omgekeerde beweging en trekt onze chef Jonas naar Blanden, om daar samen met de keukenbrigade een heerlijk menu te bereiden. Onze sommelier Stéphane verzorgt die avond ter plekke de wijnen. Het menu voor die avond vind je hieronder.
Wachtbordje
Convento - Rillette van konijn | gepekelde groentjes | zuurdesemcrackers
Amuses
Vers Namur - Ganzenlever | framboos | brioche
Convento - Lauw soesje | verse Saint Maure
Voorgerecht
Convento - Everzwijnpaté | rode biet | dadel | appel | crumble van gedroogd fruit | gekiemd brood
Vers Namur - Hoevekip | butternut | Libanees brood
Hoofdgerecht
Vers Namur - Rog | beurre blanc | dashi
OF
Convento - Filet van hert | pastinaak | spruit | cantharellen
Dessert
Vers Namur- Crémeux van koffie | hazelnoot | crème anglaise
Koffiehapjes
Vers Namur - Bokkenpootjes
Convento - Chocokastanjetaartje
De avond kost 75 euro per persoon, inclusief wijnen.