wo 28 nov. | VERS NAMUR

Vers Namur Meets Convento

Onze chefs prikkelen samen met Chef Sam Wils van Vers Namur uw zintuigen met een fijn gastronomisch menu!
Registratie is afgesloten
Vers Namur Meets Convento

PRAKTISCHE INFORMATIE

28 nov. 2018 19:00
VERS NAMUR, Naamsesteenweg 64, 3052 Oud-Heverlee, België

OVER HET EVENT

Afgelopen mei was Sam Wils van Vers Namur te gast bij Convento. Op woensdagavond 28 november maken we de omgekeerde beweging en trekt onze chef Jonas naar Blanden, om daar samen met de keukenbrigade een heerlijk menu te bereiden. Onze sommelier Stéphane verzorgt die avond ter plekke de wijnen. Het menu voor die avond vind je hieronder.

Wachtbordje

Convento - Rillette van konijn | gepekelde groentjes | zuurdesemcrackers

Amuses

Vers Namur - Ganzenlever | framboos | brioche

Convento - Lauw soesje | verse Saint Maure

Voorgerecht

Convento - Everzwijnpaté | rode biet | dadel | appel | crumble van gedroogd fruit | gekiemd brood

Vers Namur - Hoevekip | butternut | Libanees brood

Hoofdgerecht

Vers Namur - Rog | beurre blanc | dashi

OF

Convento - Filet van hert | pastinaak | spruit | cantharellen

Dessert

Vers Namur- Crémeux van koffie | hazelnoot | crème anglaise

Koffiehapjes

Vers Namur - Bokkenpootjes

Convento - Chocokastanjetaartje

De avond kost 75 euro per persoon, inclusief wijnen.

Registratie is afgesloten

Deel dit event