ROBBERT VERHEYDEN
ZAALVERANTWOORDELIJKE
IMG_8601.jpeg

Het stond in de sterren geschreven dat Robbert ooit in de horeca zou terechtkomen. De wijnmicrobe sloeg over van vader op zoon. Op zijn 12de verjaardag mocht hij van een eerste glas champagne genieten. En daarna zijn er nog velen gevolgd :-) Robbert liep vier jaar hotelschool Ter Duinen in Koksijde met - geen verrassing - een zevende jaar drankenkennis erbovenop. Tijdens dat specialisatiejaar behaalde hij niveau 2 van het Wine & Spirit Education Trust (WSET).

Als leerling aan de hotelschool volgde hij stage bij sommeliers Pieter Fraeyman en Luc Roelandt. De passie voor wijn en het gastheerschap werd er verder aangewakkerd. Robbert laat niet enkel graag anderen genieten, hij kan ook zelf heel erg uitkijken naar een avondje op restaurant - 'ik eet alles graag' - met een goed glas. Zijn voorkeur gaat - zij het nipt - naar pinot noir en riesling.