LUNCH DINER

LUNCH VAN DE WEEK
VOORGERECHT

Peruviaanse kroket van hoevekip

salade van wintergroenten

HOOFDGERECHT

Schelvis op vel gebakken

topinamboer | grondwitloof | hazelnoot

26 euro
suggestiedessert 6 euro
 
DINER

Tartaar van zeebaars

gele biet | passievrucht | bieslook

Grondwitloof*

Comté van drie jaartallen | Secreto 07

Buikspek Duroc d'Olives**

erwt | mungboon | Cevenne-ui

Jonge duif

pastinaak | rode biet | rode kool

of

Heek

savooikool | boerenkool | Jambon d'Alsace | Geuze

of

Knolselder

risotto | Bleu Duroux | shiitake

 

Financier

amandel | peer

of

Kaasplank van Kaasmeester Elsen

3 gangen - € 40

4 gangen (met *) - € 49

5 gangen (met * & **)- € 57

6 gangen (inclusief kaas)- € 66

kaasplank in plaats van dessert

€ 6 supplement

Op dinsdag, woensdag en donderdag kan je 's avonds uit ons menu à la carte eten.

Vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel 4, 5 of 6 gangen.

Een vegetarisch alternatief kan steeds op vraag.

Uiteraard suggereren wij per gang aangepaste wijnen.