LUNCH DINER

LUNCH

vrijdag 10 en zaterdag 11 juli


Voor- en hoofdgerecht € 27
Indonesische rundstartaar | kokos | geitenkaas | pindacrumble

Solette | garnaaltjes | tomaat | aardappel

Suggestiedessert € 7
Kaasplank € 15

En wie vooraf zin heeft in oesters of heerlijke ham…
 
DINER

Onze kaart bevat leuke en smakelijke gerechtjes om te delen.

We raden u aan om er minstens 2 à 3 per persoon te kiezen.


 

Oesters natuur & bereidingen:

Gillardeau 3 | 6 | 9

Oisri 3 | 6 | 9

Handgekuist maatje | natuur € 7/stuk

Secreto n° 7 Rubia Gallega  € 17
Pata Negra Iberico Bellota € 19

Salame Muletta d'Oggione Lombardia € 9

Capocollo toscano con finocchio € 10

Mixbord van charcuterie € 18,5
Polentafrietjes | groene kruidenmayo € 6

 


Tartaar van kortgebakken tonijn | brocciu | sucrine € 16

Gefrituurde pijlinktvis | verse tartaar  € 15
Huisbereide grandioze garnaalkroket (120 gr) € 9
Bouchotmosseltjes | venkel | ouzo | tuinkers € 15

Bruschetta tomaten d'Antan |  burrata | ansjovis € 12

Gegrilde halve artisjok met dip | za’atar | ras el hanout € 9,5

Bloemkool | speltrisotto | erwt | vadouvan € 19

Indonesische rundstartaar (80 / 150 gr) | kokos € 12 / 23
Solette | garnaal | tomaat 
| aardappel  € 30
Tartaar van kortgebakken tonijn | brocciu | sucrine € 27

Tagliata van Holstein entrecote (per 2p) € 26pp


Rabarber | biscuit | aardbei | tijmijs | hibiscus € 12
Grand Cru Glassé: Dame blanche à la Convento € 12

Kaasplank geselecteerd door kaasmeester Elsen € 15

  BIJ HET APERITIEF