LUNCH DINER

LUNCH

11 tot en met 14 maart

Rillettes van gerookte makreel

zuurdesem | hibiscus | kers

 

&

Vol au vent van konijn

oesterzwam | grondwitloof | sherry | pommes duchesse

26 euro
suggestiedessert 6 euro
 
DINER

Noordzeekrab

brioche | kokos | kaffir | koolrabi

Brandade van schelvis*

boterraap | groene kruiden | jus van langoustine

Consommé van duif**

gerookte eendenborst | boekweitnoedels | shiitake

Onglet

butternut | spruit | sjalot

of

Roggevleugel

warmoes | hazelnoot | Cornes de Gâtes

of

Geitenkaas 'Aurélie'

topinamboer | gebrande prei | macadamia | winterpostelein

 

Kaastaart

passievrucht | mango

of

Kaasplank van Kaasmeester Elsen

3 gangen - € 40

4 gangen (met *) - € 49

5 gangen (met * & **)- € 57

6 gangen (inclusief kaas)- € 66

kaasplank in plaats van dessert

€ 6 supplement

Op dinsdag, woensdag en donderdag kan je 's avonds uit ons menu à la carte eten.

Vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel 4, 5 of 6 gangen.

Een vegetarisch alternatief kan steeds op vraag.

Uiteraard suggereren wij per gang aangepaste wijnen.